Requiem Gabriel Fauré

Je houdt van klassieke- en licht klassieke muziek? Mis dan zeker de concerten van Sinfonia Heist niet.

Het nieuwe seizoen van Sinfonia Heist staat weer helemaal op punt. Tijd dus om te gaan snuisteren in het nieuwe programma.

In 2014 is het 100 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog uitbrak. Daarom start Sinfonia Heist, in nauwe samenwerking met de Heistse Academie voor Muziek-Woord-Dans en CC Zwaneberg, haar nieuw seizoen met een hommage aan de slachtoffers van de “ Groote Oorlog”. Op het programma de Elégie en het Requiem van Gabriel Fauré, en het Klarinetconcerto van W.A. Mozart. André Walschaerts dirigeert het Diamond Symphonic, met solisten Joke Cromheecke (sopraan), Joris Grouwels (bariton), Leentje Knops (klarinet) en Else Ceuppens ( cello) met medewerking van het Kathedraalkoor van Mechelen o.l.v. Johan Van Bouwelen , het Academiekoor van Heist o/d Berg o.l.v. Lydia Van den Berckt en de Minnezangers van Zele o.l.v . Johan De Leenheer.

Uitvoerders

Datum

zaterdag, 22 november 2014

20u00

Duur

2u30min, 30 min pauze inbegrepen

Locatie

Cultuurcentum Zwaneberg-Grote Schouwburg

Datum

zaterdag, 22 november 2014

20u00

Duur

2u30min, 30 min pauze inbegrepen

Locatie

Cultuurcentum Zwaneberg-Grote Schouwburg

Fotogalerij

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.