Kerstconcert 2023

Op zondag 17 december 2023 om 15 uur organiseert Sinfonia Heist haar kerstconcert in de Onze-Lieve-Vrouw Koningin van Vredekerk te Heist-op-den-Berg Zonderschot. Het muzikale programma omvat tal van overbekende kerstliederen waaronder enkele wondermooie en verfrissende Angelsaksische kerstsongs afgewisseld met instrumentale intermezzi.

Dit concert wordt U gebracht door Anneke Luyten, sopraan en het Zonnekoor van Zonderschot, voorbereid door Tine Verdonck, orkestraal ondersteund door het “Diamond Chamber Orchestra” onder leiding van haar dirigent André Walschaerts.

Breng jezelf alvast in een lichte kerstroes en geniet ten volle mee van dit Kerstconcert.

Uitvoerders

Datum

zondag, 17 december 2023

15u00

Duur

1u30min, geen pauze

Locatie

Onze-Lieve-Vrouw Koningin van Vredekerk

Datum

zondag, 17 december 2023

15u00

Duur

1u30min, geen pauze

Locatie

Onze-Lieve-Vrouw Koningin van Vredekerk

Fotogalerij

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.