Muziek Intiem 2020 - Hopen Tijd - AFGELAST

'Hopen Tijd’ is een reis doorheen de tijd, een mix van live-muziek, woord en beeld die samen de radertjes vormen van een wonderklok die onze tijd vastgrijpt, niet meer loslaat en ons even doet verstillen. Graag vragen wij aan u de tijd om de tijd even te vergeten en tijd te maken voor muziek die de tijd overleeft.

De klok tikt koppig en de tijd loopt geruisloos verder. En ik sta stil bij wat voorbijgaat en nog moet komen. Geen tijd om tijd te verliezen. En hopen tijd om te dagdromen over vervlogen tijden en toekomstmuziek. Wat als Bach een twitteraar was? Wat als Mozart een tintenkiller of een gom had? Of wat als Schumann....

Uitvoerders

Datum

zondag, 7 juni 2020

15u00

Duur

1uur, geen pauze

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg-Blauwe zaal

Datum

zondag, 7 juni 2020

15u00

Duur

1uur, geen pauze

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg-Blauwe zaal

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.