Kerst-op-'t Goor 2018

Op zondag 16 december 2018 om 15 uur organiseert Sinfonia Heist haar kerstconcert in de Sint-Alfonsuskerk te Heist-op-den-Berg. Het muzikale programma omvat tal van overbekende kerstliederen waaronder enkele wondermooie en verfrissende Angelsaksische kerstsongs afgewisseld met instrumentale intermezzi.

Dit concert wordt U gebracht door sopraan Charlotte Wajnberg en het Vocaal Ensemble van de Heistse Academie, voorbereid door Lydia Van den Berckt, orkestraal ondersteund door het “Diamond Chamber Orchestra” onder leiding van haar dirigent André Walschaerts.

Breng jezelf alvast in een lichte kerstroes en geniet ten volle mee van deze “Kerst-op-’t Goor”.

Uitvoerders

Datum

zondag, 16 december 2018

15u00

Duur

1u30min, geen pauze

Locatie

Sint Alfonsuskerk - Heist-Goor

Datum

zondag, 16 december 2018

15u00

Duur

1u30min, geen pauze

Locatie

Sint Alfonsuskerk - Heist-Goor

Fotogalerij

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.