Muziek Intiem 2014

Zin in een gezellig muzikaal namiddagje uit? Dan is dit een absolute aanrader! De vereniging Sinfonia Heist vzw organiseert haar eerste “Muziek Intiem”, een namiddagconcert gevuld met bekende klassieke muziek met een knipoog naar het lichtere genre. Het ensemble “Salons des XX” met Eva Verheyen harp, Sofie Verbeeck dwarsfluit en Joice Kuipers cello staat garant voor deze sfeervolle muzikale namiddag. Het muzikale draaiboek voor “Muziek Intiem” is van de hand van André Walschaerts, music director, dirigent en voorzitter van Sinfonia Heist. Hij laat op subtiele wijze ogenschijnlijk tegenstrijdige muziekgenres vlekkeloos op elkaar inspelen. Naast overbekende melodieën uit het repertoire van Maurice Ravel, Claude Debussy en Joseph Jongen zullen populaire composities van de Braziliaan Hector de Villa-Lobos en Astor Piazolla, de meester van de Argentijnse Tango, aan bod komen. “Muziek Intiem” vindt plaats op 2 maart 2014 om 15 uur in de polyvalente zaal van CC Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg. Tijdens de pauze kan u bovendien genieten van een kopje koffie en gebak. Dit alles wordt U aangeboden voor slechts 15 Euro. Wij hopen u allen van harte te mogen verwelkomen op onze eerste “Muziek Intiem”.

Uitvoerders

Datum

zondag, 2 maart 2014

15u00

Duur

2u, 45min pauze inbegrepen Deel 1: 45min Deel 2: 30min

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg-Blauwe zaal

Datum

zondag, 2 maart 2014

15u00

Duur

2u, 45min pauze inbegrepen Deel 1: 45min Deel 2: 30min

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg-Blauwe zaal

Fotogalerij

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.