De Dansacademie, verbonden aan de Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans, bestaat al meer dan 50 jaar en bruist van het talent. Iedereen die danskriebels heeft, kan vanaf 6 jaar starten met een zeer gevarieerd aanbod.

Hou je van klassiek ballet? Of liever meer moderne of zelfs hedendaagse dans? Wij bieden heel wat mogelijkheden aan. Een professioneel team van schitterende danspedagogen staat klaar, want dans is hun passie! 

De leerlingen van de 2de graad van Tineke Vandenhoudt laten op dit concert hun verbeelding de vrije loop op de tonen van de “Pizzicatopolka” van de gebroeders Strauss.

De jonge dansers van Putte zullen jullie met hun choreografie van Cheyenne Illeghems op “Frauenherz” helemaal in de warme nieuwjaarsfeer brengen.

In het nummer Salut d’amour dansen de leerlingen van Elly Degeest op het ritme van het hart, blij van vreugde maar ook verdrietig vanuit het gemis van een geliefde.

Leerlingen van de 4de graad uit de klas van Eileen Van Os nemen jullie mee in een hedendaagse dansversie van “Libertango” van Astor Piazzolla.

Wil je de dansers nog meer aan het werk zien, dan ben je van harte welkom op één van onze toonmomenten.

Meer info hierover vind je op onze facebookpagina of op onze website.

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.