An mocht zich uitleven in de rol van verwende operadiva "Carlotta" in “The Phantom of the Opera”, van A.L. Webber, en dit zowel in België als later ook in de originele Engelse produktie op West End in Londen.  Tot hiertoe is zij nog altijd de enige Belgische zangeres die in Londen een hoofdrol gespeeld heeft in een musical.  Ondertussen speelt zij al meer dan 10 jaar hoofdrollen in zowel opera, operette en musical, en wordt zij regelmatig gevraagd als soliste in concerten.

Een greep uit de door haar opgevoerde rollen: Adina in Elisir d'Amore, Maria en moeder overste in the "Sound of Music", Maria in "West Side Story", Griddlebone en Jennyannidots in "Cats", Emma in "Jekyll & Hyde", Belinda en first witch in "Dido and Aeneas", Bianca Castafiore in "Kuifje de musical", Rosalinde in "Die Fledermaus", Mevrouw Pot in "Beauty and the Beast", Mrs Lovett in "Sweeney Todd".

Prijzen en nominaties: o.a. de Prijs Frans Dupont op het 9de Internationale Opera- & Belcantoconcours, georganiseerd door Radio 1, TV2 (nu Canvas) en de Vlaamse Operastichting (VLOS) (Belgie), Tweede prijs op het " Nico Dostal Wettbewerb" in Wenen (Oostenrijk). Nominatie "Beste Vrouwelijke Hoofdrol" op de Nederlandse Musical Awards voor de rol van Amailia in "She Loves Me". Nominaties "Beste vrouwelijke bijrol" op de Vlaamse Musical Awards voor de rol van Moeder Overste in de "Sound of Music" en voor de rol van Widow Corney in "Oliver".

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.