Onze leden waren vol lof van de briljante vertoning (Neos Tremelo)

What a big choir..(GVdV)

I was there! Great job! (JV)

Bedankt aan het ganse koor en orkest voor de prachtige voorstelling! (KD)

Het concert in Zwaneberg was schitterend! Wat een prachtig Requiem van Mozart. Van harte proficiat aan de dirigent, alle muzikanten en zangers. (HV)

Het was fijn om hieraan deel te nemen… we waren met bijna 200 zangers! (AF)

Het was een prachtig concert. We hebben ervan genoten! (HS)

Bravo Aurore pour ton parcours ! C'est super, je suis super contente pour toi ! (PD)

Retour en images sur un week-end mozartien. Merci et bravo à mes merveilleux collègues Charlotte Wajnberg, Matthew Zadow & Laurens-Alexander Wyns; au Sinfonia Heist vzw, à leur chef André Walschaerts, aux choeurs, aux organisateurs et au public venu en nombre pour ces 3 représentations du Requiem de Mozart à Zaventem, Leuven et Heist-op-den-Berg. (Aurore Daubrun)

De Heistse Academie voor Muziek-Woord en Dans en Sinfonia Heist brachten op zondag 11 december 2022 in de uitverkochte schouwburg van CC Zwaneberg een schitterend concert! Het Diamond Symphonic Orkest o.l.v. André Walschaerts , het Vocaal Ensemble Academie Heist-op-den-Berg o.l.v. Lydia Van den Berckt , het Arenbergkoor Leuven en Omnia Cantica Zaventem o.l.v. Jeffrey Dirix. Solisten Charlotte Wajnberg, Aurora Daubin,Laurens- Alexander Wyns schitterden met “Asse Tod” van E. Grieg, “Laudate Dominum” en “Ave Verum” van W.A.Mozart. En… een indrukwekkende uitvoering van het “Requiem” van W.A. Mozart. Klasse, prachtig, hartverwarmend! Hartelijk dank… (Bernadette de Cat)

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.