20 januari  2018.  Sinfonia Heist verzorgde het Nieuwjaarsconcert 2018 in CC Zwaneberg.
Het was een feest.  Bedankt aan alle organisatoren.  Het was afgewerkt. Gewoon TOP.

Sopraan Joke Cromheecke, men blijft vol verwondering naar deze prachtige nachtegaal luisteren en hoopt dat het nooit zal eindigen.

Tenor Glenn Desmedt, wat een presence!  Fantastische stem en ook een plezier om hem samen met Joke in duet te zien optreden.

Fluit-solo Kristel Schellens.  Haar studenten mogen fier zijn om haar als lerares te hebben.  Dit geldt trouwens ook voor vele andere musici.

In de muziek is de menselijke stem toch nog steeds het krachtigste instrument en dat heeft het koor Laudate en het Vocaal Ensemble Academie nogmaals bewezen.

Wat ieder van ons zo kan verblijden zijn kinderen.  Hun lach, hun stralende oogjes, hun aanwezigheid.  Eén voor één hebben ze ons hun beginnende talent overgebracht als zonnetjes in onze harten.  Dank u wel aan heel het balletensemble.

Last but not least, dirigent André Walschaerts, wij bedanken u en het Diamond Sympfonic Orchestra. Het was af.  Gewoon af.  BEDANKT.
(LD - Mechelen)

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.