Uitverkochte schouwburg geniet van meesterwerk (Kristof Van Rompaey - GVA/Het Nieuwsblad)Lees artikel: Klik hier

Koren, orkest en solisten o.l.v. André Walschaerts zetten een verbluffend resultaat neer, het perfecte tegengif voor ons individualistische en hectische bestaan. Ze kregen dan ook een minutenlange welverdiende staande ovatie. (Viviane Redant - Klassiek-Centraal)Lees het hele artikel: klik hier

Carmina Burana! Wat een prachtig werk en wat een plezier om met 299 anderen op het podium te staan en dit onder vakkundige leiding van André Walschaerts te kunnen uitvoeren. Nogmaals dank aan onze dirigenten Ilse Van Dessel en Lydia Van den Berckt en begeleiding Tom Hermans en Rita! Wat een mooi weekend! (MC)

Meer dan de moeite waard een dikke proficiat aan allen. Concert bezoek in Heist Op Den Berg van Sinfonia Heist vzw naar een opvoering van Carmina Burano, een super uitvoering, gedirigeerd door André Walschaerts, jammer voor diegenen die er niet zijn op ingegaan. (FD Kortrijk)

Je zal een vermoeiend maar fijn weekend hebben gehad, proficiat Andre. (MV)

Carmina weekend is al weer voorbij, het was een overweldigend succes! Bedankt iedereen, en vooral mijn vele leerlingen in het kinderkoor, jullie waren fantastisch! Nu tijd voor het volgende project, filmfestival Gent! (JC)

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.