Prima debuut. Proficiat voor het mooie concert. Doe zo voort. (EV Heist-op-den-Berg)

Het is reeds drie weken geleden, en de mooie muziek klinkt nog steeds in onze oren. Onze dochter, kleindochter en vrienden hebben er ook van genoten, prachtig, zowel het koor als het symfonisch orkest. Een avond om verder van te dromen en uit te kijken naar de volgende concertavond van Sinfonia Heist. Proficiat. (JB Baal-Tremelo)

Het doet plezier dat uw enthousiasme om mee te werken aan de oprichting van “SINFONIA HEIST” vaste vorm heeft gekregen en aan zijn muzikale carrière is begonnen. Muziek kan hart en ziel beroeren en diepe emoties losmaken, een helende functie om de innerlijke mens in balans te houden. Muziek kan de creatieve hersenhelft laten oplichten en ons letterlijk en figuurlijk in hogere sferen brengen. Proficiat voor iedereen. (VW Heist-op-den-Berg)

Proficiat voor het schitterend galaconcert. We hebben genoten van de hoogstaande prestaties van het orkest, de solisten en het koor onder een zeer deskundige leiding van jullie dirigent. Dank omdat we uitgenodigd werden om dit concert mee te maken. Alle waardering voor deze geslaagde "Abend in Wien". Van harte wensen we SINFONIA HEIST nog een succesvolle toekomst toe!

( CL Heist-op-den-Berg)

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief!

Ontvang alle informatie over Sinfonia Heist door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan door hier je e-mailadres door te sturen.